Zilele Sfântu Gheorghe 2016
16 - 24 APRILIE
19.04.2016:
Cupluri de aur şi diamant sărbătorite la Zilele Sfântu Gheorghe


32 de cupluri din Sfântu Gheorghe care aniversează în acest an nunta de aur sau diamant au fost sărbătorite marţi, în cadrul unei ceremonii organizate la Casa Căsătoriilor, fiind cel mai emoționant moment al Zilelor Sfântu Gheorghe. Sărbătoriţii au primit diplome şi buchete de flori din partea viceprimarilor Sztakics Eva şi Tischler Ferenc.

Viceprimarul Sztakics Eva a declarat cu această ocazie că de câţiva ani cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe nu se pune accent doar pe săptămâna culturală sau târgul de sfârşit de săptămână, ci sărbătoarea oraşului este un bun prilej de a sărbători şi pe cei care de cincizeci sau şaizeci de ani sunt unul lângă celălalt şi la bine şi la rău, fiind un exemplu de urmat pentru tineri, pentru întreaga comunitate locală.

„Se spune că tinerii trebuie educaţi, iar eu consider că au nevoie şi de un exemplu de viaţă. Acest exemplu de viaţă aţi dat dumneavoastră, care în aceşti ani cu cinste aţi stat unul lângă celălalt, aşa cum aţi făgăduit acum cincizeci sau şaizeci de ani. Eu vă doresc sănătate, vă mulţumesc pentru exemplul dumneavoastră de viaţă pe care ne-aţi dat nouă, oraşului şi daţi în continuare tinerilor”, a spus Sztakics Eva.

Inițiativa se desfășoară de șapte ani, iar anul trecut 17 cupluri și-au sărbătorit nunțile de aur și de diamant alături de autoritățile locale din Sfântu Gheorghe.

<< articolul anteriorînapoi la prima pagină articolul următor >>
Afişare pagină: 335
© - Zilele Sfântu Gheorghe 2016